Breaking News

Vanaf Eindhoven Airport naar de zon

Vanaf Eindhoven Airport naar de zon

Eindhoven Airport is qua aantal passagiers de tweede luchthaven in Nederland. Het vliegveld vervoerde in 2017 zo’n 5,5 miljoen mensen. Dit waren voornamelijk Nederlanders die naar de zonbestemmingen in Spanje, Italië en Griekenland. Ook de winterzon begint echter steeds populairder te worden. Nederlanders gaan steeds vaker met het vliegtuig in de winter een weekendje naar Stockholm, Kopenhagen, Innsbruck of bijvoorbeeld Mallorca. Dat is niet gek, aangezien je voor €80 vaak al makkelijk heen en weer naar Barcelona kan. Ticketprijzen worden goedkoper en mensen vliegen veel meer dan vroeger. Bovendien is vliegen vanaf vliegvelden zoals Eindhoven Airport ook gemakkelijker geworden. Je bent zo door de beveiliging heen en omdat het geen groot vliegveld is, kun je vaak binnen 10 minuten bij de gate staan.

Vergelijk ticketprijzen vanaf Eindhoven Airport online

Op Eindhoven Airport zijn ongeveer zes vliegtuigmaatschappijen actief. Op Eindhoven Airport zijn Transavia, Ryanair en Wizz Air echter verreweg de drie grootste maatschappijen. Een vliegticket kun je eenvoudig online boeken. Gebruik vergelijkingswebsites om de beste prijs te krijgen. Je kunt die websites ook gebruiken door te kijken of het mogelijk is om op een later tijdstip of zelfs op een andere dag naar jouw bestemming te vliegen. Dit kan namelijk veel geld schelen. Het beste is natuurlijk om vervolgens verschillende vergelijkingswebsites met elkaar te vergelijken. Ook daar kunnen namelijk prijsverschillen in zitten!

Bestemmingen vanaf Eindhoven Airport

Het aantal bestemmingen vanaf Eindhoven Airport ligt nu ongeveer op 80. Dit zijn bestemmingen in Europa en noord-Afrika. Vanaf Eindhoven Airport kun je helaas niet naar Amerika of Azië vliegen. Sommige bestemmingen worden slechts 1x per week aangevlogen en dan alleen in het seizoen. Andere bestemmingen door wel twee vliegtuigmaatschappijen tegelijk, en soms meerdere keren per dag. Een voorbeeld hiervan is Málaga. Ryanair en Transavia vliegen overal naartoe, Wizz Air naar oost-Europa.