Breaking News

Vakantiehuis met sauna of jacuzzi

Vakantiehuis met jacuzzi of sauna | unieke wellness ervaring

Als je van wellness houdt en op vakantie gaat, zou je een hotel kunnen boeken met sauna, Turks stoombad en zwembad. Je zou ook een verblijf in een kuuroord met Spa kunnen boeken en een all inclusive wellness vakantie kunnen nemen.  In beide gevallen zal je heerlijk kunnen relaxen.  Een verblijf in een wellness hotel,  kuuroord of Spa is echter wel kostbaar en om die reden boeken steeds meer mensen een vakantiehuis met sauna of jacuzzi. Kost een 14 daags verblijf in een hotel met wellness arrangement als snel een 1.000 euro per persoon, het boeken van een 2 persoons vakantiehuis met sauna of jacuzzi kost tussen de 400 en 600 euro per week. Een groot verschil in prijs.  Op deze pagina meer informatie over het boeken van wellness vakantiehuizen.

Vakantiehuis met privé sauna of jacuzzi in de tuin?

Als je een wellness vakantiehuis wilt huren, kun je in de meeste gevallen kiezen tussen een luxe vakantiehuis met privé sauna of een vrijstaand vakantiehuis met jacuzzi in de tuin. Er zijn ook vakantiehuizen en vakantievilla’s te huur met privé sauna en jacuzzi. Deze pure wellness accommodaties zitten wel vaak in de hogere prijsklasse maar als je de prijs vergelijkt met die van een wellness hotel, ben je meestal toch aanmerkelijk goedkoper uit. Zeker als je niet iedere dag buiten de deur gaat eten en zoveel mogelijk zelf je maaltijden bereidt, is een accommodatie met privé sauna en jacuzzi goedkoper dan een wellness arrangement. Daarbij komt dat je privacy in een vakantie huis beter gegarandeerd is in een vakantiewoning of villa.

Vakantiehuis met jacuzzi aan zee, een ultieme ervaring.

Wie zoekt naar een onvergetelijke relax vakantie, zou eens moeten kijken naar de mogelijkheden een vakantie huis, villa of appartement met jacuzzi aan zee te huren. Naast het genot van het gebruik van de jacuzzi heb je ook nog eens alle voordelen van een vakantie aan zee.  Het is mogelijk een vakantiehuis of villa aan zee op minder dan 500 meter van zee en strand te boeken.  In je vakantiehuis met jacuzzi aan zee, hoor je niet alleen het ruisen van de zee en de golven, je kunt genieten van lange wandelingen op het strand en ’s avonds de ondergaande zon. Het huren van een vakantie huis aan zee met jacuzzi of sauna  en dan bij voorkeur op korte afstand van zee en strand betekent een onvergetelijke wellness vakantie ervaring.  Ook ideaal voor een romantisch weekendje aan zee met zijn twee.  Kijk nu naar de vele wellness vakantie huis aanbiedingen. Ook voor een vakantie huis met jacuzzi of privé sauna aan zee in Spanje, Griekenland of Turkije.