Breaking News

Vakantie in Zeeland, genieten aan de kust

Wie van zee, water en strand houdt, kan in Zeeland zijn geluk niet op. De kusten van Zeeland behoren tot de mooiste van Nederland en de brede stranden zijn schoon , avontuurlijk en ruim. Zie hier waarom het  in Zeeland zo genieten is. Hondenliefhebbers, watersporters, wandelaars, vogelaars, rustzoekers en natuurliefhebbers boeken hun  vakantie in Zeeland maar ook gezinnen kunnen genieten van de zilte lucht en de vele zonuren. Zeeland is een unieke provincie in vele opzichten.  Een vakantie in Zeeland staat garant voor veel vakantieplezier.

Een vakantiehuis in Zeeland huren.

Wie een vakantie Zeeland wil boeken, kan gaan kamperen, een hotelkamer boeken of een vakantiehuis huren. Ruim 80 % van de mensen die in Zeeland overnacht kiest voor het huren van en vakantiehuis aan de Zeeuwse Kust. Omdat Zeeland uit eilanden bestaat en deze relatief klein zijn, is de kans groot dat ook jouw vakantiehuis aan de kust ligt. Dat kan ook een huisje aan het Veerse Meer, de Oosterschelde of Westerschelde zijn.  Je huurt al een 2 of  4 persoons vakantiehuisje in Zeeland vanaf 200 euro per week maar voor een luxe en vrijstaand vakantiehuis aan de Zeeuwse kust betaal je toch al snel meer dan 400 euro per week. Maar dan heb je misschien wel vrij uitzicht op zee of op het Veerse Meer!  Vind hier een vakantiehuis Zeeland.

Een vakantie met hond in Zeeland boeken.

Als je een vakantie met de hond wil boeken en een vakantiehuisje zoekt waar honden zijn toegestaan, heb je in Zeeland een ruime keuze. Deze hondvriendelijke provincie heeft vele losloopgebieden en ook op de Zeeuwse stranden zijn honden vaak toegestaan. Wel kan het zijn dat uw hond in het hoogseizoen aangelijnd moet zijn en er op stranden waar veel kinderen spelen bepaalde beperkingen gelden voor een vakantie met hond. Dat geldt ook voor een verblijf met de hond op één van de Zeeuwse vakantieparken, daar moet uw huisdier in de regel aangelijnd zijn.  Indien u een vakantiehuis in Zeeland zoekt waar 1 of 2 honden zijn toegestaan, dan is de beschikbaarheid van deze huisjes meestal groot. Wilt u op vakantie in Zeeland met 3 of 4 honden, is de beschikbaarheid van hondvriendelijke accommodaties wat beperkter. Het is echter wel degelijk mogelijk een vakantiehuis in Zeeland te huren waar 3 of 4 honden welkom zijn. Populaire plaatsen voor een vakantie met hond zijn onder andere Kamperland, Burgh Haamstede, Domburg, Cadzand-Bad en Oostkapelle. Zoek een vakantiehuis Zeeland waar honden welkom zijn.

Neeltje Jans  en de Oosterscheldekering.

Deltapark Neeltje Jans en het werkeiland Neeltje Jans zijn onderdeel  van de Oosterscheldekering.  Neeltje Jans is een Deltapark en het is tegelijk een attractiepark waar je onder andere kunt zwemmen met haaien en zeeleeuwen. Maar op Neeltje Jans kun je ook van alles leren over de Oosterscheldekering en het belang van de Deltawerken.  Het is derhalve een educatief attractiepark en een belevenis op zich. Wie meer over de Deltawerken en de strijd tegen het water wil leren, bezoekt Neeltje Jans. Het is gelegen in Vrouwenpolder, vlak bij Kamperland. Wie Zeeland bezoekt en interesse heeft in de geschiedenis van deze provincie, de watersnoodramp van 1953 en de strijd tegen het water wordt ook aangeraden het watersnoodramp museum in Ouwerkerk te bezoeken. Zo wordt een vakantie in Zeeland ook een educatieve reis.