Breaking News

Top drie zomerbestemmingen voor 2019

De zomer komt er weer aan! In dit Travelblog kun je alles lezen over de meest populaire zomerbestemmingen in 2019. Hierdoor kun jij inspiratie opdoen als je op zoek bent naar een bestemming, maar je nog niet weet waarheen. Hierbij hebben we een top drie samengesteld van verre zomerreizen.

Nummer 3: Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is zowel in de zomer als in de winter een populaire bestemming. Rond mei en juni is het een stuk rustiger. In deze periode is er ook een heerlijke temperatuur van ongeveer 25 graden. Je kunt hier heerlijk genieten van het mooie zomerweer in combinatie met culturele hoogstandjes.

Nummer 2: Cuba

Cuba is ook een populaire vakantiebestemming als het gaat om verre zomerreizen. Zo heeft Cuba ook een grote historie. Wist je bijvoorbeeld dat Fidel Castro uit Cuba komt? Daarnaast staat Cuba ook bekend om de Cubaanse sigaren. Het is dus een mooie vakantiebestemming in combinatie met wederom een indrukwekkende cultuur.

Nummer 1: Maleisië

Maleisië is echt de mooie bestemming als het gaat om verre zomervakanties. Het is echt een ideale bestemming waarbij je kunt kiezen tussen een luxe en backpack variant. Je kunt hier heerlijk genieten van het mooie weer in combinatie met de prachtige omgeving. Zo kun je naast de natuur ook genieten van mooie gebouwen. Kuala Lumpur is echt een geweldige wereldstad. Mocht je dus echt op zoek zijn naar een verre zomervakantie, dan is het zeker aan te raden om te kijken naar Maleisië. Je kunt echt alles in dit land doen!

Mocht je dus nog op zoek zijn naar een verre zomervakantie, dan is het naar aanleiding van dit vakantieblog hopelijk een stuk duidelijker geworden waar je heen kunt gaan. Het is echt aan te raden om eens te kijken naar Maleisië. Het is een super mooie bestemming waar je echt van alles kunt doen. Het land staat ook bekend om de backpack cultuur en dit is dan ook zeker aan te raden. Mocht je toch meer van de stadse omgeving houden, dan kun je altijd naar Kuala Lumpur gaan. Maleisië is dus voor iedereen een geschikte vakantieplaats.