Breaking News

Skivakantie voor singles

Ook als single kan je een leuke skivakantie boeken.  Ben je alleenstaand, een fervent wintersporter en zou je met andere singles willen genieten van sneeuw, geweldige skipistes,  veel skiplezier en apres ski plezier en groep gezelligheid?  Dan is een single skivakantie iets voor jou!   Je bent in het gezelschap van een 15 tot 25 andere wintersportliefhebbers en de reis wordt gekenmerkt door een ontspannen sfeer, gezellig gezamenlijk wintersport bedrijven en veel lachen.  Een single skivakantie is er voor vrijgezellen van alle leeftijden. Bij een aantal van deze wintersport groepsreizen zijn alleenreizenden ook welkom. Zo wordt een single skivakantie nog leuker.

Skivakanties voor singles van  alle leeftijden.

Of je nu 25, 45 of 65 jaar bent, je kunt altijd deelnemen aan een single reis, ook als het een skivakantie voor singles betreft. Bij Cirkel Vakanties, één van de bekendste reisorganisaties op het gebied van georganiseerde single wintersport groepsreizen, doen voor vrijgezellen mee aan de reizen vanaf 45 jaar, bij Estivant worden de groepen ingedeeld van 25 tot 69 jaar en bij Single Snow is de minimale leeftijd om aan een single wintersportreis mee te kunnen doen op 30 jaar. De meeste deelnemers aan deze alleenstaande skivakanties zijn tussen de 45 en 65 jaar. Als je 20 of 25 bent, kan je je ook opgeven voor een wintersport groepsreis, echter beter niet bij Cirkel Vakanties of Single Snow. Boek hiervoor een jongeren wintersport vakantie. Ook Kras Reizen heeft een uitgebreid wintersport programma voor singles, de instapleeftijd ligt daar laag omdat deze groepsreizen voor alleenstaanden open liggen voor alle leeftijden.

Welke wintersportgebieden voor single wintersport vakanties?

Bij wintersport groepsreizen voor singles worden altijd de beste skigebieden uitgezocht en wordt er ook naar de apres ski mogelijkheden gekeken. Daarnaast verblijf je meestal in een 3 of 4 sterren hotel en geniet je van een eigen hotelkamer met toilet, douche of bad.  Wintersport groepsreizen voor alleenstaanden worden gehouden in top ski gebieden zoals in de Italiaanse Dolomieten, Salzburgerland in Oostenrijk en Belle Plagne in Frankrijk. Betere skigebieden zijn er niet.

Boek je wintersport single reis met gegarandeerd vertrek.

Als je besloten hebt om je op te geven voor éen van de single wintersport groepsreizen, kies dan een reis uit met gegarandeerd vertrek. Dan weet je zeker dat jouw vakantie door gaat. Omdat de op deze pagina genoemde reisorganisaties ook zijn aangesloten bij de SGR is het ook financieel goed geregeld. Zo weet je zeker dat je met maximale zekerheid jouw wintersport groepsreis boekt.

Je kunt meestal de samenstelling van de groep opvragen.

Je boekt je single skivakantie inclusief overnachting, ontbijt en ( meestal ) halfpension. Verder is er altijd een Nederlands sprekende reisleider aanwezig en worden er meestal naast de ski activiteiten ook andere leuke activiteiten georganiseerd. Je hoeft dus zelf alleen maar te genieten.

Skivakanties singles voor beginners en gevorderden.

Als je naar de wintersport reisprogramma’s kijkt van de verschillende single reisspecialisten dan zie je dat er wintersport reizen worden aangeboden voor ervaren skiërs en beginnende wintersporters. Het is belangrijk om je voor een wintersport vakantie in te schrijven die past bij je leeftijd en wintersportervaring want anders loop je uit de pas met de groep.  En voor diegenen die single zijn, op wintersportvakantie willen maar nog niet kunnen skiën. Meestal kunnen er wel skilessen georganiseerd worden. Je kunt je single skivakantie dus meestal met skilessen boeken.