Breaking News

Single reizen voor iedereen

Met meer dam 4.000.000 vrijgezellen in Nederland en België is de  vraag naar single reizen sterk stijgende. Met name 50 + single reizen stijgen in populariteit. Omdat we met zijn allen steeds vaker op vakantie gaan en we liever niet alleen gaan, neemt ook de vraag naar single groepsreizen erg toe. Je gaat dan met een groep gelijkgestemden op reis en beleeft samen de mooiste avonturen. Er zijn single groepsreizen met bestemming Afrika, Azië of Zuid-Amerika maar een single weekend Waddeneilanden, Zeeland of Ardennen is ook niet verkeerd.

Lees op deze pagina meer over single reizen.

Single reizen voor jongeren en jongvolwassenen.

Niet alleen alleenstaande reizen voor 50 en 60 plussers zijn populair.  Ook single jongeren en jongvolwassenen vinden het prettig om er met gelijkgestemden en leeftijdsgenoten op uit te trekken. Deze groepsreizen hebben in het algemeen een actief en avontuurlijk karakter. Denk aan een actieve vakantie in Zweden of de Ardennen, een verre groepsreis in Nepal of een outdoor vakantie in Kroatië. Met name Simi Reizen en Mambo Reizen hebben zich toegelegd op single reizen voor jongeren en jongvolwassenen.

Welke reisorganisaties zijn gespecialiseerd in Single reizen?

Als je naar de reiswereld kijkt en naar gespecialiseerde reisorganisaties zoekt dan is er voor iedere doelgroep en ieder land wel een gespecialiseerde reisorganisatie. In de wereld van reizen voor alleenstaanden is dat niet anders.  Bekende single reis reisorganisaties zijn Estivant Reizen en Cirkel Reizen. Deze 2 reisorganisaties zijn 100 % gespecialiseerd in reizen voor singles en die van een ouder gezinnen. Maar ook Mambo, Kras Reizen, Fox Reizen en andere hebben een uitgebreid reispakket voor de vrijgezellen onder ons waarbij de jongeren, jongvolwassenen en 50 en 60 plussers zeker niet vergeten worden.

Eenoudervakanties, reizen voor 1 ouder gezinnen.

Een speciale groep reizigers is die van de alleenstaande ouders.  Er zijn in Nederland en België tienduizenden ouders die alleenstaand zijn en kinderen hebben en regelmatig op reis gaan. De al eerder genoemde single reisorganisaties Cirkel Reizen en Estivant hebben zich naast de alleenstaande reizen toegelegd op 1 ouder gezins vakanties. Ook Maris Life en One2Gethertravel is een specialist in reizen voor 1 ouder gezinnen.  Je kunt een eenouder gezinsvakantie boeken met bestemming Nederland of België maar ook Frankrijk, Kroatië, Zweden en Italië zijn favoriete vakantiebestemmingen voor deze single parents.