Breaking News

Luchthaven Rotterdam als alternatief

Een prima alternatief voor het overvolle Schiphol is de luchthaven bij Rotterdam. Ook de touroperators zien het voordeel van Rotterdam Airport en bieden de laatste jaren steeds meer bestemmingen aan. Gekenmerkt door zijn goede ligging heeft het een regionaal karakter. Toch is de luchthaven door de jaren heen uitgegroeid tot grote speler op de Nederlandse markt. Vanaf Rotterdam airport kunt u vertrekken naar de meeste Europese bestemmingen. De Turkse Riviera, Canarische eilanden maar ook Noorwegen en IJsland worden rechtstreeks aangevlogen vanaf Rotterdam airport.

Met het regionale karakter komt een uitstekende bereikbaarheid, ook per auto. Indien u per auto afreist naar de luchthaven is het aan te raden om een parkeerplaats te reserveren voor u vertrekt. U kunt er natuurlijk voor kiezen om zonder te reserveren of te vergelijken de auto op de luchthaven te parkeren. Echter, loopt u hierdoor het risico om te veel te betalen. Vaak kunt u online een goed beeld krijgen van wat er mogelijk is en betaald u nooit teveel. Op www.parkerenrotterdamairport.com vind u een overzicht van de verschillende aanbieders van parkeerplaatsen. In het overzicht vind u alle aanbieders op een rij. Om tot de aanbieder te komen van uw keuze kunt een aantal criteria invoeren waardoor de beste aanbieders automatisch geselecteerd worden.

Aanbieders kunnen globaal in 2 categorieën verdeeld worden. De ene categorie zijn alle parkings van de luchthaven zelf waarbij u de auto parkeert en naar de terminal loopt. De overige parkeerplaatsen zijn alternatieve aanbieders. Dit zijn professionele parkeerbedrijven uitsluitend gericht op de passagiers van Rotterdam Airport. Bij de meeste van de aanbieders kunt u zelf uw auto parkeren op een afgesloten terrein en wordt u vervolgens naar de luchthaven gebracht en gehaald middels een shuttle service. Parkerenrotterdamairport.com geeft u eenvoudig aan welke faciliteiten u verlangt. Denk hierbij aan overdekt parkeren of wellicht wilt u gebruik maken van een Valet service. Op de homepage geeft u uw voorkeur aan en er automatisch wordt de beste aanbieder voor u getoond. Heeft een parkeerplaats gevonden die aan u wensen voldoet? Dan kunt u direct reserveren. Vul u gegevens in en u ontvangt een bevestigen op de mail die u kunt meenemen op de dag van vertrek.