Breaking News

Last minute met echte korting

In juli en augustus komen veel reis aanbieders met lastminute aanbiedingen. Daarbij wordt gesuggereerd dat er lastminute kortingen tot wel 60 % verleend worden. Als je in de praktijk de last minute aanbiedingen voor juli en augustus gaat onderzoeken, kom je inderdaad op aantrekkelijke lastminute aanbiedingen uit maar de verleende korting bedraagt gemiddeld zo een 10 tot 20 %. Nog steeds een reden om bijvoorbeeld i n juli een lastminute vakantiehuis te boeken.  Je kunt vaak nog tot 1 a 2 dagen voor vertrek een last minute vakantiehuis, hotel of vliegticket boeken.

Last minute hotels met echte korting.

Als je geen zin hebt in een vakantiehuisje of een vakantiepark, zou je kunnen kiezen voor een lastminute hotel met een verwenarrangement. Je boekt je hotel dan inclusief overnachting en met ontbijt en diner. En met een beetje geluk kan je een lastminute hotel met sauna, jacuzzi en binnenzwembad boeken.  Voor een verwenweekend op de Veluwe of in Zuid-Limburg bijvoorbeeld.  In tegenstelling tot de meeste lastminute vakantiehuizen worden hotels wel regelmatig met echte lastminute korting aangeboden.  Die korting kan wel oplopen tot 40 a 50 % van het normale tarief. Je kunt overigens ook een last minute vakantiehuis met sauna huren. Dan heb je wel niet het verwenarrangement wat het hotel kan bieden maar een sauna in een vakantiehuisje werkt ook heerlijk ontspannend.

Last minute groepsreis boeken.

In plaats van een lastminute vakantiehuis of hotel kan je ook een lastminute groepsreis boeken. Echte korting wordt er meestal niet verleend en in tegenstelling tot een vakantiehuisje of hotel kan je dat niet 1 a 2 dagen voor vertrek doen omdat er bij een groepsreis meer georganiseerd en geregeld moet worden. Je kunt een groepsreis meestal nog tot een week voor vertrek op lastminute basis boeken.  Als er al een lastminute korting verleend wordt, zal die in de regel niet meer bedragen dan 10 a 15 % van de normale prijs.  Maar deelname aan een groepsreis kan super gezellig zijn en is met name ideaal voor alleenstaanden.