Breaking News

Last minute citytrip boeken?

Last minute citytrip boeken?

Een ander woord voor citytrip is stedentrip.  Net zoals een vakantiehuisje of hotel kan je een citytrip ook last minute boeken. Vaak nog tot één dag voor vertrek.  Je hebt vele soorten citytrips. Wat betreft het boeken van een last minute citytrip hebben alle trips één ding gemeen. Ze zijn goedkoop.  Je boekt een 4 daagse last minute citytrip Rome of Barcelona, en inclusief vliegtickets en hotel,  al voor minder dan 400 euro terwijl een last minute stedentrip voor 2 dagen binnen Nederland al voor minder dan 200 euro geboekt kan worden.  En niet alleen steden als Maastricht en Amsterdam zijn aantrekkelijk, ook citytrips naar bijvoorbeeld Deventer, Alkmaar, Delft of Gouda zijn erg leuk. Lees hier verder over de voordelen van het boeken van last minute stedentrips.

Last minute citytrip met vliegtickets en hotel boeken.

Als je een stedentrip buiten Nederland wilt boeken, bijvoorbeeld een culturele stedentrip naar Lissabon, Praag of Boedapest, is deze meestal het voordeligst als je die inclusief vliegtickets en hotels boekt.  Daarnaast heeft een all in stedentrip het voordeel dat je zelf niets tot weinig hoeft te organiseren.  Het ontbijt is vaak in de prijs inbegrepen. Voor de lunch en diner moet je meest zelf zorgen. Maar het is natuurlijk geen straf om op een mooie plek in Lissabon, Boedapest of Praag van een lunch met plaatselijke specialiteiten te genieten. Het is ook mogelijk een last minute citytrip met alleen het vervoer te boeken.  De vraag is of dit voordeliger is dan een stedentrip met hotel en vliegtickets. Vind hier een last minute citytrip met vlucht en hotel.

Citytrip Barcelona last minute boeken.

Barcelona is de plaats waar je minimaal eens in je leven geweest moet zijn. Ook als je een weekendje erop uit wilt is Barcelona een hele leuke plaats om te bezoeken. Er is in Barcelona van alles te beleven en veel te zien. Met als blikvangers  de Sagrada Familia en Park Güell. Het enige nadeel van Barcelona is dat het niet mee valt een leuk hotel in het centrum te vinden en dat de prijzen voor citytrips Barcelona best wel fors kunnen zijn.  De oplossing voor het laatste is het boeken van een citytrip Barcelona op last minute basis. Dat scheelt je al snel een 10 tot 30 %.

Last minute citytrip met kinderen boeken.

Een stedentrip is ontzettend leuk als je samen met je partner op avontuur gaat, maar is ook goed te doen met kinderen. Er zijn hotels met speciale familiekamers zodat je voor relatief weinig geld kunt overnachten. Als je bijvoorbeeld een citytrip Brussel of Antwerpen op last minute basis boekt en met de auto naar je hotel rijdt, is het ook voor een gezin financieel gezien, haalbaar een last minute citytrip te boeken.  Kijk naar de speciale aanbiedingen voor citytrips gezinnen.