Breaking News

Groepsrondreis Thailand, genieten in vele opzichten.

Groepsrondreis Thailand, genieten in vele opzichten.

Thailand is een prachtig vakantieland en een gewilde bestemming voor een groepsrondreis. Dit vakantieland waarin het boeddhisme de belangrijkste godsdienst is, heette tot 1939 Siam, wat door velen als “vrij land” geïnterpreteerd wordt. Eén ding is zeker, een rondreis Thailand betekent genieten van vrijheid, natuur, cultuur en avontuur. Je kunt een groepsrondreis Thailand voor 10, 12, 15 of 22 dagen boeken maar een korte reis is ook mogelijk. Wat maakt dit koninkrijk met ruim 65.000.000 inwoners in Zuid-Oost Azië nu zo aantrekkelijk? Waarom zou je voor een groepsrondreis Thailand kiezen?  Hieronder wat antwoorden en suggesties waar je reis te boeken.

Grote variatie aan rondreizen in Thailand.

Thailand heeft alles wat een vakantieland aantrekkelijk maakt.  Mooie stranden, indrukwekkende tempels, bijzondere steden,  een aantrekkelijk klimaat, een liefdevolle bevolking, grotten, bergen, bossen en meren. Tel daarbij op de oude cultuur en de vele mogelijkheden een avontuurlijke groepsrondreis in dit prachtige land te boeken en de redenen waarom tienduizenden mensen jaarlijks Thailand bezoeken, is snel gemaakt.  Maar als je een vakantie naar dit bijzondere land wilt boeken en je kiest voor een georganiseerde groepsreis, bij wie kan je die dan het beste boeken?? En welke hoogtepunten mag je absoluut niet missen?

Boek je rondreis Thailand bij een professionele reisorganisatie.

Als je kiest voor een georganiseerde rondreis Thailand, kies dan voor een reisorganisatie die goed thuis is in groepsreizen of individuele reizen Zuid-Oost Azië.  Voorbeelden van bekende reisorganisaties die reizen Thailand organiseren zijn Fox Reizen, Djoser, Sawadee, NRV Reizen, Kras Reizen en Tui. Naast deze reisorganisaties zijn er nog tientallen Thailand reis specialisten. Deze organiseren meestal ook groepsrondreizen naar landen als Sri Lanka, Vietnam, Volksrepubliek China en Japan.  Ook Zuid-Korea en Japan komen steeds meer in trek als vakantiebestemming.

Single groepsrondreizen Thailand.

Als je single bent en een reis naar Azië wilt maken, kan je ook kiezen voor een single groepsreis. Voorbeelden van reisorganisaties die single reizen naar verre bestemmingen zoals Thailand organiseren zijn Fox Reizen, Kras Reizen en Sawadee. Op de website groepsreizen voor singles vind je een overzicht van de bekendste single reisorganisaties.  Ook als je een single reis binnen Europa of eigen land wilt maken, vind je hier mogelijkheden. Je kunt ook deelnemen aan een single rondreis Thailand.

Wat zijn de hoogtepunten van Thailand welke je niet mag missen?

Wat voor jou de hoogtepunten zijn, hangt ook af van je belangstelling.  Houd je van oude culturen bijvoorbeeld of geef je de voorkeur aan een strandvakantie?? Ben je graag een paar dagen in het drukke Bangkok of ben je liever op het platteland en geniet je liever van stilte en rust?  De meeste groepsrondreizen Thailand hebben een gevarieerd programma waarbij zowel tempels, steden als stranden bezocht worden. Fox Reizen bijvoorbeeld biedt onder de naam “Gouden Lotus”een 22 daagse groepsreis Thailand aan waarbij van Noord naar Zuid gereisd wordt en waarbij je tempels in Ayutthaya en Sukothai bezocht worden, de jungle van Khao Sok een onderdeel van de reis is en de stranden van Krabi bezocht worden.

Hier, op Krabi,  kunnen rotsen worden beklommen en watervallen, oerwouden en een Nationaal Park worden bezocht. Maar in Krabi kan je ook met een kajak de zee op gaan. Kortom, ook een actieve rondreis Thailand behoort tot de mogelijkheden. Kijk nu welke groepsrondreis Thailand jou het meeste aanspreekt.