Breaking News

Goedkope vakantie vinden

Als je niet te veel voor je vakantie wilt betalen.

Wie goedkoop op vakantie wil gaan, gaat in de regel op zoek naar last minute aanbiedingen of dag deals. Het kan ook anders. Op de website goedkope vakantie.nl hebben we alle aanbiedingen en goedkope vakanties verzameld.  Zo hoef je  niet tientallen websites “af te struinen”maar vind je deze overzichtelijk en gegroepeerd.  Wil je bijvoorbeeld een weekendje Ardennen pakken?? Je vindt alle goedkope vakantiehuisjes in de Ardennen bij ons op de site. Ook voor een vakantie met hond in de Ardennen. Dat geldt ook voor een goedkope rondreis binnen Italië, Frankrijk of Duitsland. Ook de goedkoopste groepsrondreizen vind je hier.

Goedkope vakantie Duitsland boeken?

Ons buurland Duitsland heeft alles wat een vakantie mooi maakt.  Het valt echter niet altijd mee om bijvoorbeeld een goedkoop hotel in Duitsland te vinden.  Wij hebben alle vakantie aanbiedingen Duitsland voor je verzameld, ook voor een wandelvakantie met de hond of een verblijf in een wellness hotel met binnen zwembad, jacuzzi, spa en sauna. Duitsland is het ideale vakantie land voor een weekendje weg. Binnen 2 a 3 uur ben je vanuit Nederland in de mooiste vakantie gebieden van Duitsland. Je boekt een goedkoop vakantiehuisje Duitsland bijvoorbeeld als last minute.

Goedkope vakantie Italië boeken?

Ook Italië behoort tot de favoriete vakantielanden. Omdat vakantieland Italië niet om de hoek ligt is een goedkoop weekendje Italië niet zo voor de hand liggend.  Toch pakken duizenden Nederland in december, januari en februari een wintersport weekend Italië. Hierbij zijn Zuid-Tirol en de Dolomieten erg in trek.  Maar ook voor een goedkope familie reis is Italië het perfect land. Boek bijvoorbeeld een luxe kampeervakantie aan het prachtige Gardameer en geniet van zon, water, strand en lekker eten. Je vindt vele goedkope vakantiebestemmingen in Italië hier.

Goedkope vakantie met de hond boeken.

Mensen met honden weten dat het niet eenvoudig is een goedkope vakantie met de hond te boeken.  Voor de overnachting met een hond wordt vaak een toeslag berekend en dat kan een vakantie aanzienlijk duurder maken.  Als je eigenaar bent van 2, 3 of meer honden, is het betalen van een toeslag per hond helemaal niet meer te doen. Het is dan ook zaak om hondvriendelijke vakantie accommodaties te vinden waarbij honden gratis toegestaan zijn.  Gelukkig zijn vele particuliere huiseigenaren zelf hondenvriend en is het toegestaan om zonder bijkomende kosten met je honden in hun vakantie accommodatie te verblijven.  Je kunt via deze site een last minute vakantie met hond in onder andere Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, België of Denemarken boeken.  Houd er wel rekening mee dat er per land andere regels voor het vervoer van honden gelden en dat deze streng worden nageleefd.  Een vakantie met hond in het buitenland vraagt extra aandacht bij de voorbereiding ervan.