Breaking News

Gehoorbescherming voor op vakantie

Gehoorbescherming voor op vakantie

Stel, je gaat op vakantie, dan ga je natuurlijk op vakantie om even uit te rusten en bij te tanken. Toch kun je op vakantie ook gestoord worden tijdens bijvoorbeeld je nachtrust, daarvoor kun je bijvoorbeeld slaapdoppen op maat laten maken. Zo kun je ook op vakantie optimaal genieten van je nachtrust. Naast slaapdoppen zijn er ook zwemdoppen, deze zorgen ervoor dat je geen water in je oren krijgt als je aan het zwemmen bent.

Oordopjes voor in het vliegtuig

Tijdens het vliegen kun je tijdens de turbulentie nogal last krijgen van je oren. Dat is niets geks, je kunt het zelfs krijgen als je een tunnel inrijd. Er wordt namelijk druk gereguleerd op je trommelvlies waardoor je dus pijn krijgt in dit soort situaties. Voor deze situatie kun je de gehoorbescherming gebruiken die je ook in hebt op bijvoorbeeld festivals. Naast dat ze handig zijn voor de turbulentie in een vliegtuig, heb je bijvoorbeeld ook geen last van huilende baby’s en kinderen.

Zwemmen met oordopjes

We hebben het al wel vaker gezien, vroeger tijdens de zwemles hadden sommige kinderen ook dopjes in hun oren. Als kinderen of volwassenen gevoelige buisjes of trommelvliezen hebben, dan is het verstandig om gebruik te maken van speciale oordopjes voor in het zwembad. Het fijne aan dit soort bescherming is dat het wel geluid doorlaat maar geen water. Dus niet alleen fijn als je kind op zwemles gaat, maar ook handig voor op het strand wanneer je op vakantie bent en je kind of jijzelf in de zee wilt gaan zwemmen.

Festival oordopjes

Ga je op vakantie om te feesten? Denk dan zeker na over je gehoorbescherming, het zou zonde zijn als je gehoor beschadigd raakt door het feesten op vakantie. De oordopjes die tegenwoordig worden ontworpen zijn nagenoeg onzichtbaar, niets om je voor te schamen dus. Bovendien wordt je de andere dag niet wakker met een vervelende piep in je oren.