Breaking News

Een actief weekendje weg naar de Belgische Ardennen

  • admin
  • maart 15, 2019
  • Reacties uitgeschakeld voor Een actief weekendje weg naar de Belgische Ardennen

Als je er voor kiest om een weekendje weg te gaan zijn er enorm veel bestemming waar je uit kunt kiezen. Je kunt in eigen land een leuke plek zoeken om heen te gaan, maar ook het buitenland is een optie. Je vliegt vandaag de dag voor weinig geld naar de mooiste bestemmingen, maar een vlucht naar een mooie bestemming is toch een hele onderneming. Wil je toch een paar dagen naar een leuke locatie buiten Nederland maar zie je het niet zitten om te vliegen, kies dan voor de Belgische Ardennen. Binnen minder dan twee uur rijden ben je vaak al op je bestemming aangekomen en in de regio valt ontzettend veel te beleven. Een echte aanrader.

Actief weekendje weg in de Ardennen

Wie een paar dagen naar de Ardennen gaat, gaat er meestal niet heen om ter plaatse helemaal niets te doen. De regio nodigt enorm uit om er op uit te gaan. Door het heuvelachtige landschap is het een ideale regio om bijvoorbeeld de wandelen of te fietsen. Ook zijn andere actieve bezigheden als kajakken erg populair in deze regio. Het wordt door meerdere aanbieders aangeboden en als je goed zoekt kun je voor een scherpe prijs een hele leuke middag hebben. Als je in een hotel of vakantiehuis verblijft, is daar vaak informatie beschikbaar om te kijken wat er in jouw omgeving allemaal te beleven is.

Veel verblijfsmogelijkheden

In de Belgische Ardennen zijn veel mogelijkheden om op een mooie en gezellige plek te verblijven. Er komen jaarlijks vele toeristen uit Nederland en Duitsland naar de Ardennen om hier te genieten van een paar dagen met bijvoorbeeld familie of vrienden. Er zijn veel campings en vakantieparken in de Ardennen te vinden waar jij kunt verblijven. Als je van te voren goed uitzoekt wat je allemaal wil doen tijdens jouw verblijf, kun je een gunstig gelegen verblijf uitkiezen.