Breaking News

Als eenoudergezin een leuke wintersportvakantie boeken.

Op wintersport  vakantie met andere alleenstaande oudergezinnen.

Wie single parent is en als alleenstaand eenoudergezin een wintersportvakantie wil boeken, kan natuurlijk een  vliegticket + appartement of chalet in Oostenrijk, Frankrijk, Italië of Zwitserland boeken en met de kinderen een skivakantie vieren. Veel leuker is het om een eenouder wintersportvakantie te boeken.  Eenoudervakanties zijn groepsreizen speciaal georganiseerd voor alleenstaande ouders en kids en deze reizen worden gekenmerkt door een geweldige sfeer, een recreatieprogramma voor de kinderen en een geheel verzorgde vakantie.  Als alleenstaande vader of moeder word je tijdens een eenoudervakantie helemaal in de watten gelegd.  Dat geldt ook voor de wintersport reizen voor alleenstaande ouders, alles wordt helemaal voor je geregeld, van vervoer tot appartement. Je hoeft alleen maar de ski’s onder te binden en plezier te maken.

Uit welke wintersportbestemmingen kan je als 1 ouder gezin kiezen?

Er zijn tienduizenden eenoudergezinnen in Nederland en België. Velen van hen vinden het leuk om op wintersportvakantie te  gaan.

Vandaar dat het aanbod wintersport vakanties voor eenoudergezinnen best wel groot is. Je kunt je inschrijven op een 1 ouder skivakantie met bestemming Oostenrijk, Italië, Frankrijk of Zwitserland maar ook wintersportlanden als Bulgarije, Kroatië en andere landen zijn in opkomst. Een skivakantie voor eenoudergezinnen duurt meestal 8 dagen maar je kunt ook een 14 daagse wintersportvakantie als 1 ouder gezin boeken.

Skiles is soms mogelijk tijdens je eenoudervakantie.

Heb je zin in een wintersport vakantie maar kunnen jij of je kinderen niet skiën?  Soms is het mogelijk om tijdens je vakantie skiles te nemen. En je ben zeker niet de enige. Veel andere single ouders gaan ook op skiles. Een mooie gelegenheid om je mede reisgenoten beter te leren kennen. En natuurlijk kunnen ook de kinderen skiles krijgen. Kijk bij het 1`ouder wintersport reisaanbod of skiles mogelijk is.

Welke reisorganisaties zijn specialist in eenoudervakanties?

Het aantal reisorganisaties welke gespecialiseerd zijn in vakanties voor eenoudergezinnen is niet heel erg groot. Dat geldt ook voor organisaties die wintersportreizen voor eenoudergezinnen organiseren. De bekendste eenouder vakantie reisorganisaties zijn Estivant, Maris Life, Cirkel Reizen en One2gethertravel. Zij weten als geen ander hoe je een reis voor single ouders organiseert en hebben een groot aanbod 1 ouder vakanties voor de winter, herfst en zomer.  Je kunt bij deze specialisten ook een kampeervakantie in de Ardennen of actieve vakantie in de herfst- of mei vakantie boeken.