Breaking News

4 handige gadgets om mee te nemen op reis

Heb je eindelijk de stap gezet om een mooie reis te gaan maken? Of ga je gewoon lekker een weekje naar het strand? Het maakt niet uit, het is altijd handig om te weten welke gadgets je helpen nóg relaxter op reis te gaan. we vertellen je graag meer over de verschillende opties. Misschien ken je deze 6 toffe gadgets om mee te nemen op reis al, maar zijn dat ook de meest handige gadgets? Hier lees je 4 handige gadgets om mee te nemen op reis. Of je nou ver weg gaat backpacken of dichter bij huis gaat luieren.

1.    Opvouwbaar servies en bestek

Als je naar een tropische bestemming op vakantie gaat, zul je wellicht ook wel een excursie maken naar een afgelegen eiland. Lekker zonnen en een hele dag niksdoen. Maar je wilt ook wel even wat te eten of drinken kunnen maken. met opvouwbaar servies en bestek smeer je in een handomdraai dat lekkere broodje en schil je dat heerlijke tropische fruit. Ben je aan het backpacken, dan zul je er versteld van staan hoe vaak je deze reisgadget nodig gaat hebben. Zorg ook voor een waterfles zodat je altijd voldoende kunt dringen. Je kunt bijvoorbeeld een dopper personaliseren met een mooie quote. Extra leuk voor de inspiratie onderweg.

2.    Dry sack

Een tas heb je natuurlijk altijd bij je op vakantie, maar wat doe je als je plots een stuk door zee moet waden vanaf de boot of wanneer je wordt overvallen door een tropische bui? Dan wil je je spullen zo droog mogelijk houden en met de dry sack is dat geen enkel probleem. Hij zorgt ervoor dat al je bezittingen hoog en droog met je mee reizen, wat voor weer het ook is.

3.    Waterdicht picknickkleed (pocket blanket)

Misschien klinkt de term ‘picknickkleed’ niet direct als iets dat je per sé mee moet hebben op reis, maar toch kan het ontzettend handig zijn. Want als je op het strand ligt, is die grote strandhanddoek toch echt een keer te klein. En op city trip wil je ook weleens lekker genieten van de rust in het stadspark. Zit je in de jungle, dan is het ook wel zo fijn om even droog te kunnen uitrusten van alle ontberingen.

4.    Onderwaterhoes voor je telefoon

Waar laat je je telefoon als je gaat zwemmen, snorkelen of duiken? Altijd weer een dilemma, maar niet meer als je een goede onderwaterhoes aanschaft. Die doe je om je telefoon heen en vervolgens hoef je je nooit meer druk te maken om dieven op het strand of plastic boterhamzakjes die misschien toch niet helemaal voldoen.

Deze vier gadgets maken jouw reis nog leuker. Doe er je voordeel veel en geniet onderweg. Goede reis!